Voorpret...
Door: Kim
Blijf op de hoogte en volg Kim
20 Maart 2009 | Nederland, Amsterdam
Iedereen zegt al: ''De voorpret en de napret is het leukst''. Dat zullen we dan maar geloven en er genoeg informatie over winnen, zoveel mogelijk spullen al te kopen etc. etc.
Er is zoveel te doen dat er gewoon geen eind aan lijkt te komen, en dan zijn we eigenlijk nog niet eens begonnen.
Het vliegticket is er maar dat is ook het enige. Maar héé dat is wel het belangrijkste!
We hebben een tussenlanding in Hong Kong. En omdat we dat ook wel wilden zien, besloten we al snel om daar dan meteen 4 dagen te blijven!:) Als je het doet, doe het dan goed he:P.
We verblijven dan in een hotel. Ja een hotel, nog geen hostel! Dat laten we aan Australië over...:P
Na Hong Kong vliegen we door naar Adelaide. Daar start dan onze grote reis! We hebben nog niet echt besloten hoe we gaan beginnen. Waarschijnlijk met het huren van een auto. Voor hoelang weten we ook nog niet, want dat zal wel hartstikke duur zijn. En de kans dat ik m ook mag huren is klein. Marieke had ergens gezien dat je 21 moet zijn voordat je daar een auto kunt huren. Maar goed, dat is dan niet anders.
Vanaf Adelaide gaan we langs de kust omhoog. Lang Sydney, Melbourne.. Enz..
En uiteindelijk sluiten we het af in Cairns. We willen het wel zo plannen dat we daar nog een weekje hebben, zodat we daar kunnen chillen en misschien wel gewoon lekker lui op het strand kunnen liggen.
Ook word ik dan eindelijk 20 in Australië. Weet niet waar we precies zijn, als de planning goed gaat, dan zijn we al in Cairns. Dus dan vier ik m'n verjaardag op het strand met een cocktailtje:P.
Noue, de voorpret kan nu dus echt beginnen! Het word veel werk, maarrrr erg leuk om te doen allemaal! Kan echt niet meer wachten om te vertrekken!
Dusse Marieke, we moeten even gauw bij elkaar gaan zitten om te plannennnnnn!!
Tot blogs, ik hou jullie op de hoogte!
21 Maart 2009 - 03:25
Michael:
Auto huren? Ik zou eens denken aan kopen, das vaak een stuk goedkoper! En anders is een camper ook een goede optie: af en toe ergens bij een camping douchen en verder geen overnachtingskosten hebben ;-) -
22 Maart 2009 - 16:22
Marieke:
Jeeej nog maar 96 dagen en dan begint ons avontuur:D.
Kan ook echt niet meer wachten. Maar er is inderdaad nog een hoop te regelen en dat gaat ook erg leuk worden
Spreken snel af om alles door te nemen:)
Dikke kuss -
30 Maart 2009 - 08:54
Marieke:
89 dagennn het schiet al op:D
Maar snel dingen gaan regelen, tot snel
xx