The planning
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Kim
18 Oktober 2008 | Nederland, Amsterdam
Zoals sommigen van jullie vast al weten ga ik in December voor ongeveer 3 maanden naar Amerika.
Door bepaalde omstandigheden en gebeurtenissen in mijn leven heb ik besloten om een pauze van school te nemen.
Het is natuurlijk niet leuk om dan een heel jaar thuis te gaan zitten... En dat was ook zeker niet de bedoeling...
Maaree, ja wat ga je dan doen..
Na veel twijfelen en gesprekken met mijn ouders etc. heb ik besloten om naar Amerika te gaan.
Ik ga bij een gezin in huis met 3 kleine kinderen. Het is de bedoeling dat ik tegen kost en inwoning een handje ga helpen met de kinderen en alles daar om heen.
Overdag heb ik eigen tijd, dus ga ik informeren voor een studie op de community college daar!
Ik weet nog helemaal niet wat voor studie dat gaat worden of welke richting het op gaat, maar daar heb ik tot December de tijd voor!:P
Op deze site ga ik jullie op de hoogte houden van mijn bezigheden en kan ik vertellen wat ik allemaal meemaak(A)
Tot blogs
xxx Kim
18 Oktober 2008 - 20:02
Anneke:
het is nog niet zo ver
maar weet nu al dat ik je vreselijk ga missen
ik hoop dat je daar een hele leuke tijd hebt.
ik hou heel veel van je en tot die tijd maken we het hier gezellig kus mam -
19 Oktober 2008 - 11:10
Raine:
hey kimmie
ik weet zeker dat je het heel leuk gaat vinden!!!!
ik ga je wel missen hoor!
maar we bellen heeeeeeeeeel vaak
ik hoop dat je heel veel plezier hebt
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
love you -
26 Oktober 2008 - 20:22
Paul:
Echt super gaaf!! Heeft echt heel wat lef nodig om zoiets te doen en denk dat het je heel veel goeds gaan doen ;). Hoop dat je een super leuke tijd tegemoed gaat en vergeet geen souvenier voor me mee te nemen he :P Kortom :P Respect, wou dat ik zoiets kon doen!! maby later en enjoy!!! Dat is het belangrijkste ;) KusS Paul -
29 Oktober 2008 - 13:57
Marieke:
Heel veel plezier daar. Ik denk dat je het heel erg naar je zin gaat krijgen.. Ga je natuurlijk wel missen!! Maar in de zomer zit je 6 weken met mij opgescheept!!
Geniet er van, het is zo weer voorbij!!
En tot dat je weg gaat, gaan we natuurlijk nog veel leuke dingen doen!!
Liefs Marieke