De laatste loodjes wegen het zwaarst - Reisverslag uit Avondale, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu De laatste loodjes wegen het zwaarst - Reisverslag uit Avondale, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu

De laatste loodjes wegen het zwaarst

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

25 Februari 2009 | Verenigde Staten, Avondale

Ja ja, het aftellen is begonnen. Aan de ene kant wil ik totaal niet naar huis en kan ik hier zo nog wel een maand of wat blijven, maar aan de andere kant weet ik niet hoe snel ik het vliegtuig naar huis moet pakken!

Ondertussen gaat het leven hier gewoon door! Na Albuquerque moest iedereen gewoon weer aan het werk of naar school, dus toen was ik weer volledig op mezelf aangewezen. Erg? Totaal niet! Het is echt even lekker geweest, gewoon doen wat ik zelf wil doen en lekker je eigen gang gaan. En dat dat dan in het buitenland is, is natuurlijk helemaal top! :)

Vandaag is Camryn jarig! Ze is eindelijk 6 geworden! Megan en ik brachten zo rond 11 uur haar traktaties naar haar school. Echt super leuk om eens een school in het buitenland te zien. Zo anders dan bij ons. Ze zit nog in kindergarden, dus de kleuterklas. Alhoewel je dat eigenlijk helemaal niet kan vergelijken. Echt raar.
Kindergarden, Middle school en High school zit ook bij hun in 1 gebouw, dus dat is wel handig! Maar wat je wel dan wel krijgt is alle kinderen door elkaar. Van groot naar klein.
Nou in haar klas dus de cupcakes uitgedeeld, gezongen en alle troep weer opgeruimd.
Die lerares was ook wel apart, haha! 't zal wel typisch Amerikaans zijn... Ze zat met een grote soda en zo'n grote breakfast burrito, les te geven. Hmm in Nederland houden wij het voor de klas toch echt bij een appeltje/broodje met een kopje thee:P..

De afgelopen paar dagen is het hier echt lekker weer! De temperatuur begint nu echt op te lopen, heerlijk! Het is nu elke dag zo rond de 32 graden. Dus dat is zwemmen, ook al is het water nog maar 16 graden, en zonnen! Ik ben al aardig m'n kleurtje weer aan het bijhouden, dus dat is toppppp! Scheelt weer onder de zonnebank als ik terug ben..:P

Verder gaan we vanavond naar Hooters voor Camryns verjaardag. De kids mogen kiezen waar ze willen eten op hun verjaardag, en de keuze van dit 6 jarige meisje was om bij Hooters te gaan eten. Want als ze dan voor je gaan zingen, moet je zo'n gekke kippendans doen!:P
Ik zal het filmen, zodat jullie begrijpen wat ik bedoel(A).

Verder staat er niet heel veel meer in de planning. Zaterdag hebben de girls een Gymnastic competition. Ze zitten allebei in een ander level. Dus Callie moet 's ochtends vroeg al, dat duurt dan 3 uur geloof ik. En Camryn begint pas 's middags om 5 uur. Dat word dus een hele lange dag. Maar word wel leuk om te zien! Wie weet kunnen we daar wel ergens shoppen?! Want ik geloof dat ik nog wel ruimte heb in me koffer:P NOT, haha!
Verder moet Megan volgende week van Maandag tot en met Vrijdag naar Florida. Echt jammer, vooral zo kort voordat ik wegga. Maar het was niet anders en ik kon deze keer niet mee, nog jammerderder, maar goed! Er zijn nog wat films in de bioscoop die ik graag wil zien, ik wil nog een keer terug naar the shoppingoutlets en ik ga nog leuke dingen doen met Marsha.

Dus er staat nog wel wat op de planning. En niet te vergeten mijn afscheidsfeestje hier he..:) Zaterdag 7 Maart viert Camryn haar verjaardag voor haar vriendjes en vriendinnetjes. En om 4 uur als alle kinderen dan weg zijn, begint mijn feestje. Iedereen die ik hier heb ontmoet is uitgenodigd, dus dat word leukkk! Heb er zin in! Het enige nadeel is dat mijn vliegtuig de volgende ochtend om 7 uur vertrekt, en die vertrekt hopelijk niet zonder me. Haha! Komt goed, ik ga gewoon zorgen dat ik heel wat uurtjes slaap in het vliegtuig in kan halen, en hopelijk dat ik op Nederlandse tijden ga slapen, zodat ik niet tot weinig last van m'n jetlag heb.. Maar of dat gaat gebeuren betwijfel ik.
We zullen het allemaal wel zien!

Nou nog fftjes dus, ik ga nog genieten van de laatste week en nog wat dagen hier en tot gauw allemaal:)
xx!

• 26 Februari 2009 - 02:37

Michael Buth:

Nog maar een weekje.. Goh ik weet nog dat je kwam aanzetten met dit hele idee! Het is hard gegaan maar gelukkig heb je je erg vermaakt! Ik hoop dat je alle doelen bereikt hebt daar..

Toch wel arg apart dat een meisje van 6 voor Hooters kiest: is dat niet stiekem ingefluisterd door pa? :P

Geniet van je laatste weekje, wij zullen dat hier ook doen! :D

Kus!

• 26 Februari 2009 - 07:49

Wybren:

heey sterkte nog even:p
    maar den dat dat zeker lukt;)

(K)

• 26 Februari 2009 - 12:35

Anneke:

als je denkt dat je de enige bent die aan het aftellen is zit je er naast je broer en ik kunnen niet wachten
    maar blijf vooral genieten daar he helemaal nu het zo mooi weer is dikke kus mam

• 26 Februari 2009 - 16:14

Petra:

hee kim heb weer even alles bij gelezen Heerlijk en nog even dan ben je er weer Ook heerlijk we missen je maar vinden het ook geweldig wat je allemaal doet Dikke kus Peet

• 26 Februari 2009 - 21:16

Karen:

haha dyslectje..... heb er één gevonden, ben niet de enige die problemen heeft met de f en de v...... kussss

• 27 Februari 2009 - 05:28

Marieke:

Ook ik ben al aan het aftellen hoor! Kan niet wachten tot dat het 9 Maart is en dat je er weer bent:D.

Geniet nog lekker van de laatste 1.5 week.
    Maar dat moet wel lukken met dat weer(H).
    Hier is het niet zo warm hoor!:P

Dikke kusss(L)