Partyyyyyy - Reisverslag uit Avondale, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu Partyyyyyy - Reisverslag uit Avondale, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu

Partyyyyyy

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

07 Maart 2009 | Verenigde Staten, Avondale

Nou dat was het dan, het laatste dagje. Heb naar dat laatste dagje uitgekeken maar ook niet.
Gisteravond was a big night. Ja hou je vast, zit je goed? Want dit word iets wat je totaal niet verwacht. Ik heb een tattoo laten zetten. Ik zeg eerlijk vond het ´vroeger´ echt niks, maar m´n gedachten zijn daarover totáál verandert. Ik ga geen foto bij m´n blog zetten, je komt ´m maar lekker zelf bekijken!

Zaterdagochtend zijn we als eerste naar het Mexicaanse marktje aan het eind van de straat geweest. Het marktje staat er elke zaterdag en we hadden nog geen een keer een gelegenheid gehad om erheen te gaan. Op m´n laatste dagje dus nog snel erheen gesneld met iedereen en wat een crap daar zeg. Echt niks! Maar goed, weer een ervaring erbij:P.

Terug bij het huis gingen Carmyn en ik Marsha & Bailey ophalen. Zij gingen ons helpen met versieren en voorbereiden voor de feestjes. Er gingen 3 feestjes plaats vinden vandaag. Carmyns verjaardagsfeestje, mijn going away party en a suprise 40th birthday party voor een goede vriendin van Nana. Echt een hele drukke dag dus. Ik kan heel veel gaan typen over al die feestjes, maar dat ga ik dus niet doen.

Ik kan wel zeggen dat het een geslaagde avond was. Iedereen was blij, iedereen was vrolijk. Maar toen kwam het moment dat ik ook kaarsjes op een taart uit moest blazen. Megan ging bovenop een stoel staan en schreeuwde luid hoe erg ze van me hielden en hoe erg ze zouden me gaan missen. Niet iedereen kon het droog houden en ik zal ze zeker ook heeeeeeel erg gaan missen!:(

Voor de rest hebben we nog een hele leuke avond gehad. Ik heb nog meer leuke mensen ontmoet, emailadressen uitgewisseld etc.
Nog met Marsha en Todd in de hot tub gegaan. Voor de rest was of iedereen al naar huis of ze waren lam neergevallen op de bank of op vloer ergens, haha!

Het was gewoon een geslaagde avond! Helemaal top! Morgen naar huis, maar eerst nog een paar uurtjes slapen!