Largest shop in the world/Best HotDog in the world
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Kim
14 December 2008 | Verenigde Staten, New York
We hebben ontbeten met American Pancakes en bacon! Hmm... Echt lekker!
Ik zat zo vol dat ik de rest van de dag niks meer kon eten! Haha..
Na het ontbijt komt Billy ineens naar me toe.. Hmm Kim, de hond heeft je toilettas te pakken gekregen.... Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dat is kut! Haha, ik meteen naar boven om te kijken! Gelukkiggggg, was er geen zichtbare schade! Gelukkig heb ik 2 tandenborstels.. (een oude en een nieuwe) Dus kan ik meteen die nieuwe gebruiken.. Voor t geval die hond dacht.. Heey laat ik m´n tanden eens poetsen!:P
Rond 3 uur gingen Billy en ik naar de stad. Naar Macy´s! Grootste winkel ter wereld! WAUW! Echt groot. 9 verdiepingen, maar heel erg duur, allemaal grote namen enz..
Toen hebben we nog een tijd rondgelopen op Times Square.. Het begon al donker te worden, dus dan zijn die lichten enz prachtig!
Nog bij Madison Square Garden naar binnen gelopen. Daar spelen The Knicks en The New York Rangers!
De honger en trek begon weer terug te komen, dus Billy trakteerde op een hotdog! En niet zomaar eentje... Neeeeee, de beste in de wereld! Bij Nathan´s hebben we een heerlijke hotdog gegeten en een cola van 2 liter gedronken.. pfff!
Toen als een speer weer terug naar huis met de metro, het is grappig om te zien, daar onder de grond..
Er word echt geleefd daar, mensen maken muziek, zingen, dansen, je hebt er zelfs van die standbeelden (net als in Amsterdam, op de dam)
En natuurlijk een heleboel zwervers.
Ook staat er op elke hoek van de straat iemand van de Salvation Army (Leger des heils) Met een bel, om geld te vangen voor de daklozen.
Terug thuis hebben we Ed opgepikt en gingen we met de auto naar Bronxville. Daar woont Billy´s broer. We zouden bij hem de verjaardag van zijn stiefvader vieren!
Dat was erg gezellig! Zit je dan met z´n 9en aan tafel, en toen gingen ze bidden! Iedereen pakte elkaars handen vast! Ik wist niet waar ik kijken moest, haha!
Het was een hele gezellige avond!
Ik zou nog met Ed mee gaan naar wat vrienden van hem in Manhattan. Maar ik was zo moe, dus bleef ik bij zijn ouders!
Rond een uur of 11 gingen we naar huis en kon ik heeeeeerlijk slapen!
Het was weer een drukke dag!
Morgen naar Arizona! Kan niet wachten!!!!!!
14 December 2008 - 21:58
Reina:
Hey Kim,
Wat kan jij leuk schrijven zeg! zo te lezen heb je het behoorlijk naar je zin... heel veel plezier. Kus Kus Kus van ons viertjes -
15 December 2008 - 12:04
Michael:
Zoooo! Eindelijk de tijd gehad je verhalen te lezen. Klinkt goed zeg allemaal! Je verspilt in ieder geval geen tijd daar ;-)
Geniet er van! Kusjeee! -
17 December 2008 - 18:41
Karen:
kim wat een leuke verslagen echt!!! geniet het, kan lezen dat je dat doet.. kus kak