Lost... - Reisverslag uit Avondale, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu Lost... - Reisverslag uit Avondale, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu

Lost...

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

23 December 2008 | Verenigde Staten, Avondale

Ja, toen moest ik er echt aan gaan geloven.. Het eerste uitstapje met alleen de kinderen..

Ik loop er eigenlijk de hele week tegenaan te hikken, want ik vind het nog best wel eng! Straks verdwaal ik, straks raak ik een van de kinderen kwijt..
Maar we gaan dan toch wat leuks doen! Naar de film:)

Callie had gevraagd of haar vriendin Elisa ook mee mocht, en dat mocht (lief ben ik hé:P)..
We hadden ´s avonds al besloten dat we naar The tale of despreaux zouden gaan..

Megan had heel lief een routekaart getekend, zodat ik precies wist waar ik heen moest(A)..

Toen de kinderen Elisa gingen ophalen om te gaan, had haar moeder besloten ook mee te gaan..
Grrrrrrrrrr, daar gaat mijn avontuur..
Zij wist natuurlijk de weg, dus weer reed ik op aanwijzingen van iemand anders..
Daar aangekomen wilde Camryn niet mee naar de film.. Zij wilde naar the playcenter..
Tijdens de film heb ik haar daar afgezet (het ging pas om 11 uur open) Ik kreeg een pieper mee, zodat ze me konden bereiken als er wat mis zou zijn.. En toen ging ik gauw weer terug naar de film.

De film was leuk! Het was dan wel een tekenfilm, maar erg leuk!
Dat vond mijn buurvrouw wat minder (De moeder van Elisa) Ze lag heerlijk te slapen!:P

Na de film wilde Norma (die moeder dus) een pizza voor de lunch gaan halen.. Die ging ze halen bij een supergrote winkel, een soort makro.. Maar dan echt GROOT!
Ze moest een tijdje wachten op dat ding, dus zei ze tegen mij: Waarom ga jij niet even rondkijken..

Tja.. waarom niet!? Die winkel was gigantisch, maar ik bleef maar niet al te lang weg!
Toen ik weer terug wilde gaan, moest ik naar buiten en dan weer naar binnen, kon ik mooi niet meer naar binnen he...
Mag ik je pasje zien, zei die vrouw.. Hmm ik heb geen pasje, maar m´n vrienden zitten binnen op me te wachten..
Wacht, ik vraag het even aan de manager..
En na een tijdje, ok.. Ga maar naar binnen maar volgende keer wil ik wel een pasje zien!
Pfffffieeeeuwww!

Binnen kon ik ze dus ook weer nergens vinden, ze zaten niet meer aan het tafeltje en bij de kassa waren ze ook niet...
Tja, toen ben ik maar weer naar buiten gegaan..
Ik had geen telefoonnummer van Norma..
Ik voelde me echt LOST!

Toen ik vanaf buiten naar binnen tuurde, zag ik de kinderen staan!
Maarrrrr, die kerel stond bij de deur..
Shit, hoe ging ik dit oplossen?
Op een gegeven moment was hij druk in gesprek met degene bij de andere deur, en toen hij dus even niet keek--> Pieuuwwww sneakte ik zo naar binnen (A)..

Heb ik toch nog een beetje een avontuur gehad vandaag!:P

Thuis wilde ik pannekoeken bakken voor de kinderen...
Maarrrrrr.. Ik kreeg het niet voor elkaar.. Ze waren allemaal aangebrand of helemaal uit elkaar gevallen!
Dus die heb ik zo de prullebak ingemieterd!

Volgende keer beter!

• 25 December 2008 - 11:59

Anne:

Hai Kimmie,
    spannend!!!! Maar je redt je altijd wel weer uit lastige situaties.
    Ik wens je hele fijne bijzondere Amerikaanse kerstdagen toe. En ook voor je familie en vrienden in Nederland die je moeten missen toch een fijn kerstfeest!!
    Kus Annie