No worries - Reisverslag uit Adelaide, Australië van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu No worries - Reisverslag uit Adelaide, Australië van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu

No worries

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

03 Juli 2009 | Australië, Adelaide

Donderdag 2 Juli

Tjonge, jonge het zal toch is niet. Vandaag gingen we er pas rond half 12 uit. Valt eigenlijk best mee, haha, maar niet als je er de avond ervoor al om 7 uur in lag.
Echt jammer hoor zo'n jetlag maar ook goed dat we in Adelaide begonnen want er is hier dus helemaal niks te doen!
Vandaag dan dus maar weer wat door het centrum gebanjerd. Nog wel een boek gekocht met alle wegenkaarten zodat we wel de route kunnen bijhouden, toch wel erg leuk voor thuis.
Morgen gaan we het hostel weer vaarwel zeggen want dan gaan we touren.
Gisteren hadden we trouwens nog wel zo'n stekkerding/omvormer gekocht dus camera's, telefoons & ipods kunnen gewoon weer opgeladen worden... Als hier mogelijkheid tot is natuurlijk..

Vrijdag 3 Juli

Wat een nacht. Vanwege het lange slapen van de nacht hiervoor hebben we geen oog dichtgedaan. Het bad lag voor geen meter en ik bleef maar draaien.
We hadden voor de ochtend wel 'n wekker gezet, wat zeg ik?! Maar liefst 5 wekkers:).
Met dat goeie opstaan van ons (ahum) hadden we dus ook geen andere keuze.
Om half 9 gingen we eruit, terwijl de eerste wekker toch echt al om 7 uur afging.
Toen was het weer tijd om onze tassen in te pakken. Duurde nog best wel 'n tijdje want alles lag door de hele kamer verspreid.

Toen alles gepakt was, moesten die tassen weer heerlijk op onze rug en toen uitchecken maar! Dat was alleen een kwestie van kamersleutels afgeven en gaan met die banaan!
Een straat achter het hostel was 'n busstation en daar moesten we de bus richting het vliegveld hebben. Wat 'n gedoe met die tassen! We hadden de buschauffeur gevraagd waar we eruit moesten en hij zou ons een seintje geven!
Dit kwam sneller dan gedacht en ja hoor toen waren we er.

Maar nee, wat gebeurde er toen! We kwamen om half 10 aan bij de camper en toen was ie er nog niet! De mensen die 'm voor ons hadden gehuurd hadden 'm de dag ervoor niet afgeleverd! Dat is even balen! We lieten ons niet kennen en zeiden overal ja en amen op! Het liefst konden we wel op de grond liggen schreeuwen, haha! Geintje!

Wat wel heel leuk was! We kregen een auto mee:) Dus konden we nog een beetje gaan touren! Een Nissan Petrol, echt zo'n jeep! Dus dat was al voor de eerste keer links rijden! Tjonge jonge, wat een gedoe! Maar het zit er nu wel aardig in!
We zijn naar een plaatsje bij de kust gereden en hebben daar ontbeten en daar zijn we ook een stukje over de pier gaan lopen. Het was natuurlijk hardstikke koud en uiteraard regende het weer! Dus veel aan was er niet. Toen zijn we maar teruggegaan! Nog even langs Ikea om daar te lopen, nog een kussen gekocht:) En toen terug naar de Camper, die konden we rond 1 uur/half 2 dan eindelijk ophalen!

Nou niet dus, we kwamen er om 1 uur aan en toen was ie er nog niet! Die vrouw achter de balie was zo upset! Om half 2 kwamen dan eindelijk die mensen aankakken! En wat een volk! Echt 2 tokkies! De camper moet dus nu schoongemaakt en nagekeken worden en dan is ie eindelijk ons bezit!
Wachten dan maar!:)

To be continued!

• 03 Juli 2009 - 15:32

Ria:

Door Marieke haar smsje weet ik dat jullie nu op de eerste camping zijn!!!
    HEERLIJK jullie eigen campertje!!!!

Rij voorzichtig en veel plezier

liefs x Ria

• 03 Juli 2009 - 19:00

Anneke:

ik wens jullie veel plezier met julle tokkie mobiel haha

• 03 Juli 2009 - 22:11

Wybren:

had je tog uit kunnen slapen:P

Xx

• 04 Juli 2009 - 10:17

Tamara:

hooiii mop,
    het avontuur begint nu dus echt!.
    Heeeeeeeeeeeeeellll veel plezier en doe voorzichtig!!..
    zal je blogs blijven lezen. zoo geweldig hoe je het schrijft! net alsof je er zelf een beetje bij bent hihih!!

xxxx van ons allemaal!! en een hele dikke knuf aan tante kim van rosalie!!

• 04 Juli 2009 - 13:11

Prissie:

Heel netjes dat jullie toch even een auto hebben gekregen om even rond te kunnen kijken. Ik hoop dat jullie heel veel plezier gaan maken in jullie camper en ik wacht snel op het vervolg. (K)

• 06 Juli 2009 - 06:08

Marcel:

Pffff wat een gedoe heej van die camper:S Zo zie je maar, kan je alles nog zo goed geregeld hebben, zijn er altijd wel mensen die het verpesten:p Heb btw net jullie smsje gehad dus het gaat helemaal goedkomen;D Ben wel van plan jullie vandaag nog ff te bellen, maar dst zal pas in de middag zijn (avond voor jullie:P) Niet te laat natuurlijk, want volgens mij is het tijdverschil nog steeds 7,5 uur? Maar eej, jullie moeten wat meer fotos online zetten:P Ben best wel benieuwd hoe het er allemaal uitziet:D Morgen ga ik btw op vakantie dus zal ik jullie zo n 2 weken niet spreken:(

Naja, doe voorzichtig en geniet van alles!

(K)xxx

• 06 Juli 2009 - 06:10

Marcel:

Naja, doe voorzichtig en geniet van alles!

(K)xxx