Melbourne, camping nr 3
Door: Kim
Blijf op de hoogte en volg Kim
06 Juli 2009 | Australië, Melbourne
Moet wel zeggen dat ik heerlijk heb geslapen! Alex heeft dat bed als sinds hij 3 is, hij is nu 14 dus hij ligt er al jaren lekker in, haha!
We zaten rond kwart over 8 aan de cornflakes:). Nick was al vroeg vertrokken voor werk en Deb zou Matt naar z'n werk brengen en dan met ons Geelong nog even ingaan.
We zijn naar de kust gereden en hebben 'n heerlijke wandeling langs het strand gemaakt met de honden. Het was best koud en af en toe regende het, maar wat geeft het:).
Het zag er allemaal mooi uit! Ik heb haar meteen even gevraagd of er haaien netten zijn, maar die zijn er helaas niet.. Maar of dat me nou gaat weerhouden te zwemmen in de oceaan? Nee, denk het niet! Als het verder tijdens deze reis mooi weer is ga ik toch echt wel een duik nemen:).
Bij het strand nog thee gedronken met Deb en toen zijn we naar het winkelcentrum gereden waar haar zoon werkt. Marieke en ik moesten nog steeds een Simkaart scoren want dat bellen en smsen met ons Nederlandse nummer gaat in de Euro's lopen! En dat is niet echt de bedoeling! Onze telefoons hebben allebei een sim-lock dus moesten we een hele nieuwe telefoon aanschaffen! Maar goed, het kostte maar 50 Dollar dus dat viel ook we1 weer mee.
We zijn dus nu bereikbaar:)
Het nummer is:
61422862587, dus wil je ons toevallig een smsje sturen, of ons zelfs eventjes bellen:) ga gerust je gang! Denk wel om het tijdsverschil he;).
Na al dat gingen we terug naar het huis en hebben we nog een tosti gegeten en toen was het tijd om weer te gaan! Deb moest ook nog werken vandaag en we hadden haar al genoeg opgehouden.
Op naar Melbourne! Het was maar 72 KM rijden.
Aangekomen in the city was het een chaos! Niet normaal! Druk en overal auto's! Maar we hebben het overleefd en zijn heelhuids bij de camping aangekomen!
Deb had die camping al op het internet opgezocht dus we wisten dat het een mooie was:P, hij was wel 'n beetje duur, dus we besloten om hier dan 1 nachtje te staan en morgen verder te zoeken naar 'n andere in de buurt van Melbourne.
We hebben meteen de camper gestalt en zijn met de bus en tram naar de binnenstad gegaan, wat gegeten en nu zit ik dan hier in het internetcafe!
We gaan trouw door met het opschrijven van onze avonturen:)
Tot snel!
Dikke kus, Kim
06 Juli 2009 - 16:46
Anneke:
ben benieuwd naar de foto,s
bestaat toeval nnnniet
lukken hebben gisteren bart de graaf gekeken en we hebben ook een muis gatver kus mam -
06 Juli 2009 - 22:34
Wybren:
kijk das fijn om te horen gewoon door schrijfen:P
x -
08 Juli 2009 - 05:28
Prissie:
Hi lieverd
Zet snel even wat foto's er op!! HaHa. En ik stuur je binnenkort een smsje (K)