I totally love your accent, where you from?
Door: Kim
Blijf op de hoogte en volg Kim
19 December 2008 | Verenigde Staten, Avondale
Ik heb maandag al meteen autogereden hier... WOW, wat een gekkenhuis! Van links en rechts word je ingehaald en dan de stoplichten... Ze hangen aan de overkant van de weg en je mag rechtsaf door rood.. Wow, haha ik moet echt wennen!!
Deze week was verder rustig!
Dinsdag wezen shoppen met Nana.. Jaaaa oma woont bij hun in huis!
Ik krijg een beetje het gevoel dat niet iedereen daar even blij mee is.... Haha!
Het scheen zo te zijn dat ze stiekem rookte maarrrr daar heb ik haar nog niet op betrapt!
Ik heb haar wel op hele andere dingen ´betrapt´.. maarrrr dat vertel ik later misschien nog wel is! (Om jullie nieuwsgierig te houden, zodat jullie m´n blogs blijven lezen :))
Maar even om terug te komen waar ik was gebleven.. We gingen dus shoppen! Althans dat was de bedoeling.. Het regent hier nooit, maar ik was in aantocht en het begon te regenen..
We zijn dus alleen even naar de supermarkt geweest en naar Burger King! Haha!! Iedereen eet hier zoooo ongezond, dat is niet normaal!
We moesten ook even naar de bank om geld te halen... Guess what.. zelfs daar heb je een drive thru voor..!
Donderdag zou ik gaan shoppen met Marsha, maar ze kon op het laatste moment toch niet meer.. Dus ging ik gezellig met Todd! Haha... Hij is niet echt een big shopper, dus we hielden het gauw weer voor gezien.
Vrijdag ging ik dan eindelijk met Marsha shoppen:)
We moesten bij haar thuis nog even wachten op een vriend van haar, hij ging een nieuwe accu in de auto zetten, want die van haar was stuk! En toen hij was geweest konden we gaan.
We gingen naar een shopping center bij de American Football stadion.
Daar zijn we naar Quicksilver geweest, zij moest nog wat kerstkadootjes kopen..
Er werkte een jongen daar in die winkel, en zij vond het nodig om hem te vragen wat mensen van zijn leeftijd tegenwoordig doen in hun vrije tijd..
Hij vroeg natuurlijk hoezo, toen vertelde ze dat ik uit Nederland kwam en dat ik 3 maanden bleef, maar dat ze niemand van mijn leeftijd kent..
Wow, ik werd meteen helemaal ondervraagd..!
Volgens haar did he hit on me..
En Todd ging het tegen jou zeggen pa,! Haha dus bij deze, alles wat hij je gaat vertellen is gelogen!:P
Ene ik heb ook geen bier gedronken!
Haha, we gingen lunchen in een tent waar ze wel 105 verschillende soorten bier hadden! Maarrr aangezien je 21 moet zijn en ik toch niet zo van bier houd hebben we geen bier gedronken...
Nu lig ik heerlijk op bed, heb ik eindelijk een wireless connectie gevonden van iemand uit de buurt...
Nee pap, ik ga niet internetbankieren!!!!!!
Tot blogs!
xx
20 December 2008 - 18:15
Anneke:
ben nou wel erg nieuwsgierig wat die oma uitspookt haha weer een erg leuk verhaal ik kan niet wachten op de volgende kus mam