Almost Christmas - Reisverslag uit Avondale, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu Almost Christmas - Reisverslag uit Avondale, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu

Almost Christmas

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

20 December 2008 | Verenigde Staten, Avondale

Vind je het niet erg, zo verweg van huis met de feestdagen?
Dat is een vraag die vele mensen mij iedere dag weer stellen.

Tuurlijk, het is niet leuk maar ik heb er opzich niet zoveel moeite mee.
Kerst is hier natuurlijk 100x groter dan bij ons.
De kinderen geloven allemaal nog tot hun 10e ongeveer in de Kerstman.. Terwijl ik die toch veel nepper vind dan Sinterklaas.. Maar ach!
Ze worden hier helemaal gek met kerstinkopen doen.. Dat is opzich ook een hele ervaring, om dat eens meegemaakt te hebben!

Iedereen heeft z´n huis versierd met lichtjes. Het liefst zoveel mogelijk en met zoveel mogelijk kleurtjes!
We gaan deze week een tripje maken door een wijk met lichtjes!
Wij deden dat vroeger in Nederland ook:) (Weet je nog, mam?!) Ben benieuwd hoe het hier zal zijn!

Verder zal het met oud & nieuw ook raar zijn. Als jullie toosten en proosten is het bij mij pas 4 uur s´ middags..! (Ik zal aan jullie denken).. En als het bij mij dan eindelijk 12 uur is en het nieuwe jaar begint, liggen jullie nog in een diepe coma, de alcohol roes uit te slapen!:P

Be nice en zet je wekker om mij ook een gelukkig nieuwjaar te wensen!!!!

Veel liefs

• 21 December 2008 - 17:33

Paul:

WAUW! Kim, ik heb al je berichten door gelezen! Wat een verhalen, wat een spanning. Elke dag is volgens mij een groot avontuur. Heel veel succes in Avondale, geniet van de kerst zoals deze daar wordt gevierd. Hou ons op de hoogte de streken van oma, Haha. Enjoy! Liefs Paul

• 21 December 2008 - 18:20

Anneke:

thuis van de kerstmarkt en gelijk achter mijn laptoppie is er bericht en ja weer een leuk verhaaltje bedankt dat maakt het missen minder erg dikke kus mam

• 21 December 2008 - 18:57

Paul:

Gelezen .........

• 21 December 2008 - 19:14

Petra:

Leuk geschreven kim alsof we er een beetje bij zijn Kus Petra