Sport
Door: Kim
Blijf op de hoogte en volg Kim
21 December 2008 | Verenigde Staten, Avondale
Iedereen doet wel iets met sport. Ze sporten zelf of kijken sport.
Als je aan Amerika denkt, denk je meteen aan dikke mensen.. Maar ik vind het tot nu toe erg meevallen!
Okeeee, niet iedereen is slank ofzo! Maar overdreven dik heb ik nog niet gezien, en dat is knap want ze kunnen eten:O En die porties.. Wow niet normaal!
Vandaag was dan ook zo´n sportdag.. Todd is erg fanatiek met sport kijken.. Hij mist geen wedstrijd!
Hij heeft een gigantische tv in de huiskamer met daarboven 2 gewone tv´s.. Om geen wedstrijden te hoeven missen, ook al spelen ze tegelijkertijd...
We gingen naar vrienden van hun toe, om daar de wedstrijd(en) te kijken.
Ook dit waren weer mensen met een gigantisch huis!
Ze hebben zelf geen kleine kinderen meer, dus we werden al gewaarschuwd dat het een kindonvriendelijk party zou worden..
Dus we waren goed voorbereid, met spelletjes en dvd´s..
Daar aangekomen was het drukkkk! Wow, er waren echt veel mensen! En ja, dan moet je dan net dat meisje uit Holland zijn... My god, iedereen stelt natuurlijk dezelfde vragen, haha!
Maar erg leuke mensen allemaal!
Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen seconde van de wedstrijd heb gezien.. Vrij snel hadden ze de Wii voor ons aangesloten, dus Camryn, Callie en ik gingen Bowlen, Tennisen en Guitar hero spelen!
Pa, wij moeten Guitar Hero ook aanschaffen.. I ROCK!!!!!!!A)
Hmm, op datzelfde feestje heb ik mijn eerste Cuban Sandwich gegeten, iedereen was zo verbaasd...
Het is gewoon een broodje met mayonaise, mosterd, ham, kaas en varkensvlees en dan onder de grill. Ik vond het niet heel geweldig, het ging wel..
Verder heeft iedereen wel wat met Nederland.. Als eerste begint iedereen meteen over wiet en de leeftijd dat je legaal alcohol mag drinken..
Ik ontmoette mensen in New York die helemaal gek waren van tulpen.. Ze hadden er wel 650, ze zorgen er zo goed voor, dat die dingen het ieder jaar weer overleven...
Verder denken ze dat Amsterdam alles is.. Haha! Als ik iets vraag of doe, vragen ze meteen, doen jullie dat in Amsterdam ook!? Haha
Volgende week gaan we naar een proffesionele American Football wedstrijd! De laatste van het seizoen! Dus dat word te gek!
Heb geen idee wat de regels zijn of waar het om gaat, maar het word vast erg leuk!
Ik hou jullie uiterraard op de hoogte;)