American Football
Door: Kim
Blijf op de hoogte en volg Kim
28 December 2008 | Verenigde Staten, Avondale
Todd had een paar weken voor mijn komst al kaartjes gekocht voor de laatste play off wedstrijd van het jaar!
Het leek hun leuk om mij dat ook eens mee te laten maken!
En of dat leuk is, ik kon niet wachten!
Snap geen reet van het hele spel, maarr het zou goed komen want ze gingen het tijdens het spel uitleggen!
Rond half 12 waren we al bij het stadion.. De wedstrijd zou pas om 2.15 pm beginnen maar vrienden van Todd en Megan hebben een RV en zouden al bij het stadion staan op een parkeerterein.
Daar aangekomen stonden er al heel veel campers.. Wow, dat zag er gezellig uit!
De RV waar wij mee stonden was GROOT.. maar dan ook echt GROOT..
Het was gewoon een huis op wielen..
Daar omheen hadden ze partytenten neergezet, er was een groot plasmascherm met de wedstrijd en ze hadden zelfs draadloos internet.....
Kortom er was aan alles en iedereen gedacht.. Eten in overvloed..
Tony, de man van de RV, had heerlijk spare-ribs gemaakt.. Hoewel ik daar nooit zo van hou, vond ik het heerlijk!!!!!!!
Todd instaleerde zich bij een brandertje, met z´n happy juice en de wedstrijd op tv, want hij had besloten niet mee te gaan het stadion in.. Hij had wat last van z´n knie en had geen zin het hele stuk te lopen met z´n krukken..
Callie, z´n oudste dochter, mocht in plaats van hem gaan!
Om 2 uur gingen we dan naar het stadion toe. Het was al aardig druk en we baanden ons een weg er naar toe..
Wow, iedereen had een Cardinals shirt aan en waren al fanatiek aan het bléren!!
En dan kom je dat stadion in, en dan lijkt het net de Arena:P
Alleen heeft de Arena geen roltrappen:P, want wij zijn niet zo lui!!!
De Arena is ook niet zo schoon!! Nergens ook maar een spoortje graffeti te vinden, de wc deuren waren allemaal nog schoon, mensen staan netjes in de rij bij de kantines.. Geweldig gewoon!
The Cardinals moesten tegen de Seahawks vandaag! Alle supporters zitten gewoon door elkaar.. Iedereen respecteert elkaar, dus het maakt niet uit voor welk team je bent..
De wedstrijd verder, begreep ik niet zoveel van!
Haha, ik juichte hard mee hoor, daar niet van! En we zaten vrij dichtbij, dus dat was al helemaal top!
Ennnnnnn, we hadden gewonnen!
Terug bij de RV hebben we nog wat andere wedstrijden gekeken en samenvattingen daarvan en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan!
Het was een lange, drukke dag! Maar ik heb genoten van elke seconde!
Amerikanen zijn luid, sommigen ongelovelijk onbeschoft, ze drinken ontiegelijk veel (haha) maar ze zijn GREAT!
Dinsdag naar VEGAS!!
Kan niet wachtennnnnn!!!!
29 December 2008 - 10:42
Anne:
Jee, wat doe je een boel leuke dingen zeg!! Ze zorgen er wel voor dat je het prima naar je zin hebt. Wel weer terugkomen hè!! Heel veel plezier in las vegas, ik ben benieuwd hoe je dat vindt.