Mijn luizen avontuur - Reisverslag uit Avondale, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu Mijn luizen avontuur - Reisverslag uit Avondale, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu

Mijn luizen avontuur

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

30 December 2008 | Verenigde Staten, Avondale

Vandaag de dag begon vrij relaxed..
´S ochtends geskyped met thuis, iedereen even op de webcam gezien! Erg leuk:)
Dusssss de dag begon al goed!

Vanavond komt een oud-collega (baas) van Megan eten en ze is best nerveus.. Alles moet perfect en alles moet schoon en netjes.. Dus dat word een lange, lange dag!

Er moesten ook heel wat dingen buiten de deur nog gedaan worden.. Aangezien Todd nog geen auto kan rijden vanwege z´n knieoperatie was ik de chauffeur vandaag! En eindelijk heb ik dan een keer in de Armada gereden! Haha.. Hele grote auto, maar hij rijd heerlijk!

We hadden veel te doen. We moesten naar het postkantoor, boodschappen doen, schoenen ruilen.. Teveel om op te noemen! Het heeft ons ook 4 uur gekost om het allemaal gedaan te krijgen..
En omdat al die winkels enzo vet ver uit elkaar liggen, moesten we er steeds heen rijden!

Het was vandaag wel een lekkere dag.. Het was 25 graden..
De lucht is hier heel droog, dus je zweet amper.. Ik liep gewoon de hele dag in m´n spijkerbroek en had nergens last van..
Dat is in Nederland wel wat anders... 1 zonnestraaltje en je hebt het gelijk bloedheet:P..

Eind van de middag heb ik de baby opgehaald bij daycare.. Callie ging met me mee, just in case.. Wie weet zou ik verdwalen! Maar nee, het ging allemaal perfect! Kon niet beterrrrr

Jaa.. nu denk je vast.. Maar ze ging het toch over luizen hebben...
Nou hier komt het..
Een paar weken voor mijn komst hadden de kinderen luizen..
Nou pa en ma dachten dat ze het hadden verdreven en dat ze allemaal uitgeroeid waren..

Hmm, dat hebben ze verkeerd gedacht.. Allebei de kinderen waren alweer op hun hoofd aan het krabbelen..
We hebben dus meteen shampoo gekocht en voor alle zekerheid heb ik me haar ook maar met die shampoo gewassen..
Alle het beddengoed in de was, en nu maar hopen dat ze weg zijn, en nu voorgoed!!

Onze eter van vanavond was erg gezellig!
Snap niet waar ze zo bezorgd om was.. De kinderen hebben zich gedragen dus dat was goed!!
Het eten was lekker!
Morgen --->> Las Vegas