Voornemen voor het nieuwe jaar - Reisverslag uit Avondale, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu Voornemen voor het nieuwe jaar - Reisverslag uit Avondale, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu

Voornemen voor het nieuwe jaar

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

04 Januari 2009 | Verenigde Staten, Avondale

Vrijdag:
Weer weg uit Las Vegas! Hele leuke, drukke, korte tijd gehad. Maar heb genoten van elke seconde.
De terugweg was relaxed. Het duurde wat korter dan de heenweg (gelukkig). We hebben er ongeveer 4,5 uur over gedaan, dus dat was nog te doen.
Terug in Avondale kwamen er vrienden van Megan & Todd Football kijken. En Megan en Rebecca gingen stappen!
Helaas, helaas kon ik niet mee.. Ze gingen allemaal kroegen doen, en tja daar moet je nou eenmaal 21 voor zijn!

Maarrr ik heb me ook wel vermaakt hoor!
Ik ben lekker lang in bad geweest met een goed boek:P En we hebben lekker buiten bij het vuurtje gezeten, marshmellows erbij, helemaal goed!!

Zaterdag:
Vandaag was mijn eerste echte oppasdag op de kinderen! Oelala, spannend!
Als eerst zijn we naar blockbuster (videotheek) en supermarkt gereden! We hebben filmpjes gehuurd en wat lekkers gehaald. Toen weer terug naar huis!
Ik wilde al een tijdje gaan zwemmen! Maar het water was erg koud! Toch, moest en zou ik gaan zwemmen! De kinderen wilden natuurlijk ook!
Dus gewacht tot het middagdutje voor de baby was aangebroken, en wij zwemmen!

OOOO MY GOD! Wat was dat koud! Niet normaal! We hebben alles op film vastgelegd, dus wie weet show ik het een keer:P
Maar dat was echt niet normaal!

Toennnnnnn kwam Oma thuis van haar werk, dus konden we de taken verdelen.. Kinderen gingen lief spelen en de baby moest achter nagezeten worden! My god, wat heeft die een energie!

Rond 7 uur kwamen Megan en Todd terug en gingen we naar de verjaardag van Marsha! Met Marsha was ik de eerste week gaan shoppen, dus is me grote vriendin geworden! En groot, dat is ze ja!:P
Was een hartstikke leuk feestje, kan niet anders zeggen! We hebben lekker gedanst en Jelloshots gedronken/gegeten! Had ze nooit eerder gehad, maar was lekker!

Gelukkig was ik de BOB, want Megan & Todd hadden m aardig zitten! Haha!
Thuis nog een filmpje gekeken! (Ze verklaarde me voor gek), Maar ach, wat moet je he als je nog niet moe bent..

Zondag:
Oooppps, werd een beetje laat wakker! Vandaag is het weer een drukke boel met American Football op tv.. Iedereen komt deze keer bij ons kijken! Erg gezellig!

En jaa, vandaag was weer een avontuur voor mij! Ik ging shoppen! Jaaaa shoppen, all by myself:) Knap he:P

Megan had nog wel zo´n mooie routekaart voor me getekend! Haha, maar die heb ik eigenlijk niet nodig gehad! Alles is hier recht en in blokken, dus verdwalen gaat eigenlijk haast niet!
Eerst ben ik naar Target gegaan! Wat kadootjes voor thuis gekocht.. En toen op naar Famous Footwear
Daar heb ik hardloopschoenen gekocht.. Jaaaaa je leest het goed! Ik ga hardlopen!
Wilde het altijd al doen, dus het is mijn voornemen voor het nieuwe jaar! Werken aan m´n conditie en de nodige kilootjes eraf werken!
Hoop dat het niet alleen bij een voornemen blijft!!!!!

• 04 Januari 2009 - 23:09

Wybren:

je bent nog al want van plan met hard lopen,,

maar even 4,5uur valt mee??(voel me kont al bij het idee:P)

• 05 Januari 2009 - 00:29

Anneke:

ja zeker kim wij hebben humor maar jij slaat alles hardlopen ok make my day ipod op en gaan met die banaan kus mam

• 05 Januari 2009 - 13:27

Tamar:

heeey Kim!

Zo te horen bevalt het prima daar!
    We zitten echt allebei aan de andere kant van de wereld;)
    Ja voor mij zit het er alweer bijna op, vanacht vlieg ik terug naar huis. Mijn vriend blijft nog maar drie weekjes dus dat is wel te overleven! Tot wanneer blijf jij?
    Nou meis geniet ervan, het is zo voorbij!
    Groetjes Tamar

• 05 Januari 2009 - 13:42

Samentha :

Hi Kim!

How's live on the other side of the world?
    WOW! Ik kan het nog steeds niet geloven dat je echt aan de andere kant van de wereld zit!
    Het is zo'n vreemd idee :P
    Ik vind het echt knap dat je het gedaan hebt.
    Zoals ik je belooft heb, lees ik trouw je verhalen hier op je blog en ik vind het echt waanzinig leuk om het te doen! De dingen die je meemaakt...echt geweldig gewoon :D

Ik hoop dat je het naar je zin hebt en geniet van elke seconden die je daar zit, want wanneer krijg je weer zo'n kans om naar de andere kant van de wereld te gaan? :P Lees ik gewoon net bij Mariekes blog dat je van de zomer naar Australië gaat ^^

Veel succes met je voornemens :) En ik verheug me al weer om het volgende avontuur van je te lezen :D

xoxo,
    Samentha.

• 05 Januari 2009 - 15:36

Michael:

Zooo de verhalen blijven maar komen! Je kan na die maanden volgens mij een heel boek vol schrijven... Het klinkt allemaal super!

Goh en je gaat hardlopen.. Kijk dat is nou echt goed nieuws, me like :P

Whahaha veel plezier nog!

• 07 Januari 2009 - 17:17

Caren:

oeps, Karen bedoel ik,, haha dyslectie zet door.. haha.. nee hoor, ben weer bijgelezen, je bent wel een toppertje hoe je alles omschrijft, haha, je ziet het gewoon voor je. Heel leuk hoor!!! Nou succes met je goede voornemens... kus