Bright light city gonna set my soul on fire! - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu Bright light city gonna set my soul on fire! - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu

Bright light city gonna set my soul on fire!

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

01 Januari 2009 | Verenigde Staten, Las Vegas

1 januari!
Eindelijk is het dan 2009!

We begonnen vanmorgen uiteraard met het ontbijt.. Iedereen had of last van een kater of was erg moe.. Dus we kwamen wat laat op gang. Uiteindelijk vertrokken we pas om 12.15 naar de stad.

We begonnen vandaag bij het VenetianHotel. Alles was met Venetie van binnen.. Echt cool, er waren zelfs gondels binnen die door het water voeren met van die mannetjes met van die lange stokken! Echt leuk!

Alle hotels staan met elkaar in connectie. Je kunt van hotel naar hotel gaan zonder ook maar daglicht te zien.. De meeste hotels hebben een brug ertussen of je kunt met een soort monorail.. Dan zie je natuurlijk wel daglicht:P

Toen we bij het eerste hotel aankwamen en de auto hadden geparkeerd ging Mark een rolstoel halen voor Todd.. Het was gister erg zwaar geweest om al die tijd met z´n krukken te lopen!
De rolstoel was geen optie.. Todd kon z´n been niet buigen, dus wat dat niks..
Toen gingen ze kijken voor een andere rolstoel waarbij je dus wel je been gestrekt kon houden!

Wij gingen ondertussen alvast shoppen en zij kwamen later.
Hahahah! Todd had een scootmobiel gehuurd! My god, dat zag er niet uit! Hahah, maar wel erg leuk en het was de beste oplossing!

Rond half 3 gingen we lunchen. We zaten bij een leuke tent en hebben lekker gegeten..
De baby (van 17 maanden) was tijdens het eten op de scootmobiel aan het spelen!
Opeens reed ze langs... Waaaaaaaaaaaaaaah! Ik heb nog nooit zo gelachen! Dat was te grappig! Gelukkig kon haar moeder ervoor springen, om te voorkomen dat ze het hele restaurant door ging!
Maarrrr, daar moest je echt bij zijn! Te leuk!:P

Het winkelen was heel leuk! Je had hele dure winkels, echt van die merkwinkels, maar daar gingen we allemaal niet in.. Zoals Gucci, Armani, enz..

Wel zijn we bij Victoria Secret geweest.. (oelala) Daar heb ik ook wat gekocht:)

We zijn jammer genoeg niet naar een achtbaan geweest.. (De meeste hotels hadden ook achtbanen, erom heen maar ook door de hotels heen)
Heel creepy, maar het leek me wel leuk om te doen.

Toen we terug liepen naar de auto hebben we nog bij een vuurshow gekeken.. Met een vulkaan enzo..
Hartstikke leuk!
Onderweg in de auto heb ik even heeerlijk kunnen slapen, want ik ben echt kapot!

Thuis hebben we gegeten!
Ik geniet echt van die mensen hier! Mark, de man waar we bij verblijven, is geschift! Maar wel op een leuke manier.. Voordat we hiernaar toe gingen was ik al voor hem gewaarschuwd..
En ja hoor, we waren nog niet binnen of hij deed z´n kunstbeen af! Haha! Hij heeft 16 jaar geleden een motorongeluk gehad, en daarbij moest z´n rechteronderbeen geamputeerd worden! Hij heeft dus nu zo´n heel hip, modern kunstbeen! Maar dat was dus ff weird!:P

Ook hebben ze een hond, Crazy.. Tja de naam zegt het dus al! Arme baby.. De hond had het op haar voorzien, ze ging tekeer op de baby..
En met tekeer bedoel ik dus dat ze op de baby ging rijden!
Haha, echt goor! Haha, dat moesten we dus ook de hele tijd in de gaten houden! (opzich eigenlijk wel heel grappig:P)

Nou schatjes! Morgen gaan we weer terug naar Arizona!
Kunnen we weer lekker heel lang in de auto zitten:(

xx!

• 02 Januari 2009 - 09:59

Jannyvanderkolk@oran:

hoi wijfie heel gelukkig nieuwjaar!
    de kolkjes

• 02 Januari 2009 - 17:44

Anneke:

hey victoria wat heb je gekocht of is dat een secret bij de concurent he ja ja ben benieuwd kus mam

• 02 Januari 2009 - 22:10

Louise:

kim ik wens je een heel gelukkig nieuwjaar met veel plezier in alles wat je ook doet. Dikke kussen van ons allemaal. Laterrrrrrrrrrr

• 03 Januari 2009 - 00:27

Wybren:

te vet die baby die met dat ding gaat rijden zou echt niet meer bij komen als ik het zou zien:D:D

xx