Happy Juice
Door: Kim
Blijf op de hoogte en volg Kim
11 Januari 2009 | Verenigde Staten, Avondale
M´n Ipod is m´n beste vriend.. Zonder hem had ik dit nooit allemaal gedaan:P
Vandaag heb ik heerlijk met Callie op de bank gelegen, filmpjes gekeken! Zij moesten tussendoor nog wel even naar Gymnastics maar ik hield de bank prima bezet!:P
Dirty Dancing 2, Not another teen movie.. Allemaal crap movies, maar was wel ff lekker!
Niks aan je kop..
Rond een uur of 2 ging Todd weer een vuurtje starten buiten..
Daar hebben we lekker bij gezeten..
Laatste paar dagen had ik alweer wat last van jeuk op me kop.. Dus ik scheet al in me broek, dacht dat de luizen me toch hadden gevonden..
Na een grondige inspectie van Todd, was het droge huid.. Het is hier ook zo droog, echt je merkt het aan alles.. Huid droogt uit, je haar is statisch.. Bleghhh:P
Eind van de middag kwamen Marsha & Brian langs om de Cardinals game te kijken! We moesten tegen de Caroline Panthers.. Spannende wedstrijd, degene die won ging door naar de finale van een of ander iets...
Marsha & Brian hadden avond eten meegenomen.. Eén of andere soep met beef en groenten.. Het zag er heerlijk uit en het was ook heerlijk.. Alleen die beef, ik wist het niet hoor! Ben niet zo van het vlees, maar het ging wel..
MAAR OH MY GOD.. Zitten we later bij het vuurtje vertellen ze even dat het ELK is en dat ze het met kerst zelf hadden geschoten met jagen!
AAAAAAAAAAAAH GADVERDAMME! Boehoe, dat vind ik toch echt GOOR!
Dat was dus dat:P
De girls hadden eigenlijk niet zo´n zin om die wedstrijd te gaan kijken, dussss hadden we besloten naar de bioscoop te gaan!
Bride Wars..! Hele leuke film, echt heel grappig!
Ik vind de bios daar toch wel apart:P Heel groot natuurlijk en gadver ze doen extra boter over hun popcorn.. Dat vind ik dus echt ranzig
Toen we terugkwamen van de film installeerden we ons met Happy Juice bij het vuurtje.. Gesprekken gingen steeds meer nergens over.. Maar ach, ik moet eerlijk zeggen ik weet er eigenlijk niks meer van...
Ook hebben we nog gekeken op internet naar een vakantiehuisje in Mexico, on the beach! Dus als alles goed gaat dan gaan we daar in Februari naartoe!
Yeahhh! Cool! Zou echt leuk zijn!
Aaaaahh, tot gauw!
xx
11 Januari 2009 - 22:30
Anneke:
als ik dat moet eten moet ik wel veel happy juice op hebben straks ga je je nog te buiten aan bambi eerst kalkoen nu elk volgens mij kom jij als vegatarier terug haha kus mam -
12 Januari 2009 - 15:55
Laura (ROC):
Hee Kim,,
Toch maar even kijken op je blogs.. echt leuk die dingen die je meemaakt!
Dit zou ik ook wel is willen doen. Maarja samenwonen he.. NOOIT AAN BEGINNEN ;-)
Mis je het NL praten niet eigenlijk? Dat zou ik hebben namelijk!
Ik hou je in de gaten! Have fun girl!
Liefs! -
13 Januari 2009 - 08:28
PETRA:
Hee Kim knap hoor dat hardlopen Heb je blog weer bij gelezen Heerlijk Liefs Peet -
13 Januari 2009 - 17:57
Wybren:
word straks nog een wereld reis als je naar mexico gaat supper vet;) -
14 Januari 2009 - 08:03
Marcel:
Heeej Kim, ik hoop dat je het hardlopen echt volhoudt;) Zal wel ff doorzetten zijn als dat betekent dat je een droge huid krijgt door de droge lucht:P Lekker die soep, maar ehm dat beest....tjah dat hoefde voor mij idd ook niet:P Als je terugbent moet je maar eens mijn kippensoep proeven;)
Maar goed, vet dat je miss naar Mexico gaat(H)! Maak er wat moois van allemaal en we spreken elkaar snel weer!
(K) Marcel