´Baby´Sitting, Uggs, Hooters - Reisverslag uit Avondale, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu ´Baby´Sitting, Uggs, Hooters - Reisverslag uit Avondale, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu

´Baby´Sitting, Uggs, Hooters

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

15 Januari 2009 | Verenigde Staten, Avondale

TUESDAY JANUARY 13TH

Of ik vandaag op wilde passen. De dochter van vrienden van Megan & Todd was ziek vandaag!
TUURLIJK wilde ik dat, wat heb ik anders te doen:P..
Bryan (vader) kwam me halen in z´n gigantische truck en bracht me naar haar toe.
Nou, zo ziek was Bailey niet hoor! Haha, dit was een typisch gevalletje van schoolziek!
Het was gezellig maar ook saai, zo´n kind gaat op een gegeven moment toch haar eigen gang..
We hebben pizza gegeten, film gekeken (Mr Deeds, hou van Adam Sandler begrijp me niet verkeerd, maar deze film was TO MUCH Adam Sandler:P) en we hebben GeWii-d.. Erg leuk!

* Moet toch blijven oefenen, anders maken ze me thuis helemaal in...

Rond half 6 kwamen Megan & Todd me eindelijk halen! FREEDOM!
Heb wel 20 bucks verdient! Dat was dan wel errúúg lekker! (Wou het in eerst instantie niet aannemen, zo sociaal ben ik dan ook weer wel, maarrr na lang aandringen van Bryan, gaf ik toe:P)..

We zijn nog langs autodealers geweest, Todd wilt een nieuwe auto kopen. Dus hebben we bij de Dodge dealer gekeken, voor een Challenger! Cool Dude! We zouden nog voor een proefrit gaan, maar de accu van die auto was leeg (That´s a good start:P)..
Dus na lang wachten, zijn we uiteindelijk toch maar weer weggegaan!
American Idol was immers op TV vanavond! En dat wilden we niet missen;)..

WEDNESDAY JANUARY 14TH

Vandaag ben ik naar het verre winkelcentrum geweest! Had wel de TomTom als hulpmiddel! Maar het ging allemaal perfectos! Wel eind rijden man, alles is hier zo groot en uitgestrekt, niet normaal!
Het is hier heel normaal om 30 minuten te rijden om ergens naartoe te gaan!
Pff en dan ben je nog steeds in dezelfde stad..
Phoenix is bijna net zo groot als Nederland, dus dat zegt wel wat he;)..
Maar goed, was dus voor niks naar het winkelcentrum geweest, want waar ik voor kwam, was er niet meer, helaas!

Heb er wel heerlijk rondgelopen, ken je dat gevoel, dat je geen idee hebt hoe laat het is.. Gewoon lekker rondlopen, verstand op nul:P

Toch maar weer terug naar het huis, kinderen hadden een halve dag vandaag!
Op de terugweg nog even langs de Supermarkt, ik mocht bepalen wat we gingen eten!
Grrrr, stomme opgave, had gééén idee. Ken ze nog niet goed genoeg om te weten wat ze lekker vinden om te eten!:P Dus werd het maar Spaghetti:)

American Idol was weer op tv, dus we hebben weer genoten:P

THURSDAY JANUARY 15TH

Jeetje de 15e alweer, de tijd gaat echt hard.. Niet normaal.. Terwijl ik dit typ is het in Nederland al de 16e..
Vandaag maar weer op pad.. Eindelijk voor Uggs kijken!:) Had ze al eerder bij de Sport Chalet gezien, vandaag ging ik maar eens kijken of het wat was..
Wat een teleurstelling, hier had ik echt naar uitgekeken:P.. Het was helemaal niks..
Heb al maat boot van schoen, en met Uggs is het al helemaal verschrikkelijk, die dingen zijn LOMP:P.. Maar goed, vond ze wel cool enzo, maar ik twijfelde.. En tja, dan is 135 dollar erg veel geld:P

Heb nog wel Cd´s gekocht bij Best Buy:) Jason Mraz, Colbie Caillat & James Morrison! Dat maakte me teleurstelling van eerder weer goed:P

Weer ff naar de Supermarkt geweest en naar huis!

´S avonds hebben we bij HOOTERS gegeten.. Die hebben we in Amsterdam toch ook!?
Werken dus bloedmooie meiden in de bediening met hotpants en strakke shirtjes aan!
Maar goed, was erg gezellig!

En jaaaaaaaa 30 Januari is het dan zover, dan ga ik met Megan naar Florida!:)
Zij moet elke maand, een week, voor haar werk! En ik ga met haar mee!:)
Cooool, heb er echt zin in!

Hou jullie uiteraard op de hoogte!
Dikke kus! Misssss Youuu!

• 16 Januari 2009 - 15:21

Marcel:

Ben wel benieuwd naar die Adam Sandler film:P Bedtime Stories is ook errug leuk btw:D Oow btw, moeten wij ook een keer doen, wii'en, niet dat ik er wat van kan ofzow maar kan je alvast warm draaien voor als je tegen je familie gaat haha:P
    Als ik het zo lees btw is er bijna elke dag American Idol op tv:S Maar ik had dus echt geen idee hoe groot Phoenix is heXD Kan het me ook moeilijk voorstellen om na een half uur rijden nog steeds in dezelfde stad te zijn:P (okey die Amerikanen hebben geen idee wat snelheid is, dat is ook zo:P)

Spreek je snel weer!
    (K)

Ps, Spaghetti is altijd een goeie keus;)

• 16 Januari 2009 - 20:52

Wybren:

voor 135 had ik het toch gedaan vergeleken met de prijs hier:Pdan ben je als nog niet belazert(A)maar wel supper vet dat je mee mag naar florida:D echt keihard

XX

• 20 Januari 2009 - 20:50

Karen:

sorry dit hoort eigenlijk bij vorig bericht...hoe kan Adam Sandler nou teveel zijn???? hij is zooo gaaf, met Raine genoten van zijn laatste film, Bedtime stories... was heel leuk, maar ja wij houden van en geloven nog steeds in sprookjes,... haha.... kusss