Ford Club Wagon XL - Reisverslag uit West Palm Beach, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu Ford Club Wagon XL - Reisverslag uit West Palm Beach, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu

Ford Club Wagon XL

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

03 Februari 2009 | Verenigde Staten, West Palm Beach

Ik hou van deze blogsite... Je typt 1x je verhaal en iedereen weet het, heerlijk!
Dus als ik ook wat te doen heb gooi ik jullie helemaal dood met m'n verhalen!
Sorry!:P
Heb wel ff besloten dat als ik thuis kom ik ze allemaal ga uitprinten:)..
Heb ik toch me boek nog:P;)

Nou Todd en ik de auto in.. TomTom opgehaald bij Megan op der werk! Zij had de auto mee waar ik gister in reed, en daar zat ie nog aan het raam vast geplakt..
Wanttt die ging ik wel nodig hebben!
Toen naar een restaurantje gereden, soort visrestaurant, daar gelunched met Megans kant van de familie (oom, tante en oma)..
Erg gezellig! Echt leuke, grappige mensen!

Na de lunch nog even naar Oma's huis gereden, Todd ging daar nog ff zitten met z'n voet in het ijs.. Goh wat ziet dat er pijnlijk uit!
En toen op naar het vliegveld!
Ik rijd vanaf vandaag in een Ford Club Wagon XL, en oh my god! Wat een bak!
Hele grote, lompe auto!:P
David heeft m een beetje gepimpt zover dat kon, dus er zitten van die raceauto stoelen in (Je ligt bijna achter het stuur), en een hippe radio/cdspeler/ipoddinges..

Nou Todd afgezet, en toen was het ME & the TomTom! Gezellig hoor!
Het was 58 minuten terug rijden naar huis, 1 rechte weg, dus heel saai!:P
Maar een geweldige auto om in te rijden!

Foto's volgen snel!
Nu zit ik te wachten op Megan, ze was werken en nog wat dingetjes met familie regelen!
En dan is de avond alweer voorbij!

Even de weersberichten voor morgen bekijken, zodat ik weet wat er kan gebeuren:)

Xxxx!

• 03 Februari 2009 - 23:50

Wybren:

ik heb hem even op gezocht maar dat is geen auto is gewoon een bus jo:Ppfff;)

Xx

• 04 Februari 2009 - 16:30

Anneke:

maak je over een boek maar geen zorgen mag je van mij bestellen als welkom thuis kado kus mam