geweigerd.nl
Door: Kim
Blijf op de hoogte en volg Kim
05 Februari 2009 | Verenigde Staten, West Palm Beach
Maar goed, wat ga je dan doen??: SHOPPENNNNN!!!
Ik ging dus weer met me grote, oude auto de weg op! In de TomTom opgezocht waar het verste winkelcentrum in de stad was (Zodat ik wel wat te rijden had) En toen ging ik op weg!
En wat een SAAI winkelcentrum.. Alleen maar dure winkels... Heb wel even m'n slag geslagen bij Baby GAP! Was uitverkoop, tja en daar zijn we niet vies van:P..
Toen op de terugweg nog langs Target! Echt zo'n alles winkel! Ook nog wat kadootjes gekocht voor mijn schatjes!:)
Thuis me omgekleed want we gaan uit eten en 'stappen'..
Rond 5.15 PM ging ik richting Megans werk.. Reed 3x verkeerd, HAHA..! Met TomTom nog wel..
Maar welke achterlijke bedenkt nou 2 dezelfde straten in 1 stad/wijk..
Maar goed, uiteindelijk gevonden! Grote van in de parkeergarage geparkeerd en toen gingen we naar The Cheesecake company.. Daar zaten haar collega's al op ons te wachten..
Daar hebben we wat gegeten! Was erg lekker:).. 2 van de 3 collega's gingen naar huis, maar 1tje (Jennifer) wilde nog wel even met ons wat gaan doen:)..
Dus wij met z'n 3en in de Pedofile Van! Haha (Dat is z'n naam:P) Hij is zo lelijk en groot dat het lijkt alsof je er kinderen mee gaat ontvoeren of gewoon iets illegaals mee gaat doen!
Wij dus naar de Country Nightclub.. Dat was iets wat ik gezien MOEST hebben!
Nou ok.. Voorruit!
En ja.. Je raad het al! IK MOCHT ER NIET IN!!! GRRRRRRRRRR!
Daar ging dus ons avondje linedancen!:P..
Maar goed, toen zijn we naar Bradley's gegaan! Een restaurant/bar, 10 liter diet coke gedronken.. Pfff die barman bleef bijvullen:P..
En toen gingen we maar weer naar huis!
Hmmmmm.... Ik moet dus toch echt weer terugkomen als ik 21 ben!!!!!:)
05 Februari 2009 - 21:39
Anneke:
nou dat doe je dan toch
dat is de eerste reden om terug te gaan je verzint er vast nog wel een paar haha kus mam -
05 Februari 2009 - 21:40
Wybren:
haha das wel bale haf je graag op de foto zien linedancen:P
Xx