Vivaaaaaaa Las Vegas - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu Vivaaaaaaa Las Vegas - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu

Vivaaaaaaa Las Vegas

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

30 December 2008 | Verenigde Staten, Las Vegas

Joepieeee!!
Eindelijk was het dan zoverr! Viva Las Vegas..!

Het enige nadeel.. Het is 5 uur rijden hier vandaan..
Maar dat doen we toch even!?
Rond half 3, met een volgeladen auto, konden we dan eindelijk vertrekken..

Ik was van plan de hele trip te gaan slapen! Was zoooo ongelovelijk moe.. Komt door dat stomme tijdsverschil!
Ben lang opgebleven gisteravond om met familie te kunnen skypen!
Maarrrr het was het waard!

Maar goed, ik heb dus helemaal niet geslapen! Het was veel te fascinerend om gewoon naar buiten te kijken. Lekker te kletsen over van alles en nog wat en keihard de radio aan te hebben..!

Toen we eindelijk na 4 uur rijden bij de dam aankwamen.. De dam tussen Arizona & Nevada.. Was het drukkkkkk! Wow, niet normaal! Vlak voordat je de dam op mag moet je door een securitycheck, om te checken of je geen bommen bij je hebt (give me a break...).
Maar goed, we hebben daar dus anderhalf uur stil gestaan...

En plassen dat we allemaal moesten! De meiden gingen allemaal langs de kant van de weg tussen de bosjes.. Hmm, maar ik niet.. Ik kan dat echt niet! Todd kon dat ook niet..! Maar ging het uiteindelijk toch maar proberen!
Michael ging met hem mee omdat hij nog met krukken loopt en ik reed de auto verder (als we konden rijden) En Megan sprong in de auto van Michael & Cherrel..

Toen konden we dus weer karren he.. We bleven maar rijden en rijden..! En zij stonden nog te plassen...
Haha.. uiteindelijk zijn we aan de kant van de weg gestopt en hebben we gewacht tot ze terug kwamen hoppen..

Toen we eindelijk de dam over waren, en dat is werkelijk waar prachtig, kon ik eindelijk plassen bij een benzinestation!!!!!
Alle foto´s die ik bij de dam had gemaakt zijn mislukt want het was pikkedonker..

Die dam is dus de grens tussen Arizona en Nevada..
Wel gek want als je daar overheen bent is het dus opeens een uur vroeger.. Vet weird! Aan de ene kant hangt ene klok met 8.30 en aan de andere kant een met 7.30!!
Great, dus nu is het 9 uur verschil met thuis..!

Eindelijkk waren we dan in Vegas.. Die lichtjes die je vanaf de snelweg zag in de stad.. Niet normaal zo veel! Maar het zag er al geweldig uit!
Kan niet wachten tot we morgen daar rond gaan lopen om alles te bekijken!

We zijn nu bij vrienden thuis.. Mark en Christie! Zij hebben ook alweer zo´n prachtig huis!
Ik duik nu lekker me bed in en ik schrijf snel wat nieuws!

Happy Newyear!!

• 31 December 2008 - 07:53

Marcel:

Wow het klinkt allemaal zoals je zou denken dat het is, groot, veel en mooi:P Ik ben echt jaloers..

Vet raar idd dat uur tijdverschil:S Hopelijk kun je binnekort een beetje wennen aan het tijdverschil;) Als ik je weer spreek, moet je ff zeggen hoe warm/koud het daar is, denk namelijk niet dat je onze -7 kan overtreffen:P

Groetjes, xx Marcel

• 31 December 2008 - 11:18

Marieke:

Ennnnnnnnnn hoe is het daar aan de andere kant van de oceaan in LAS VEGAS!!! Hoe cool is dat!!
    Ik wil je via deze manier vast een heel gelukkig en gezond nieuwjaar wensen! Ik kan in ieder geval niet wachten totdat 2009 begint! Het word een super jaar.
    Mis jee
    Dikke kuss xxx

• 31 December 2008 - 11:44

Marie:

Happy new year Kim! Ik hoop dat het een knaller word vanavond! Heel veel plezier!
    Heel veel liefs
    xxx