Happy Newyear - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu Happy Newyear - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Kim Geleijnse - WaarBenJij.nu

Happy Newyear

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

01 Januari 2009 | Verenigde Staten, Las Vegas

Goh, oudjaarsdag en ik werd wakker in Las Vegas.. Nooit gedacht dat ik dat nog eens kon gaan zeggen!
But it´s a great feeling!

´S ochtends hebben we lekker rustig aan gedaan, besproken wat we gingen doen..
We zouden naar the strip gaan.. Downtown!
Deze stad is al net zo gek als New York.. Helemaal nu met oudjaarsdag..
Heel veel mensen, heel veel auto´s.. Kortom gewoon een gekkenhuis!

We reden eerst een beetje rond.. Alle hotels en casino´s liggen vrij ver uit elkaar, dus gingen we eerst met de auto er langs rijden! Scheelt heel wat lopen:P..

Toen hebben we de auto bij hotel New York New York geparkeerd..
Todd & Michael daar achter gelaten! Ze gingen American Football kijken in de hotelbar! En de girls + Travis gingen de hort op!

Als eerst gingen we naar M&M´s World!
Wow dat is zooooo gaaf! Een winkel met 4 verdiepingen, en met alles wat maar met m&m´s te maken heeft!
We hebben daar allemaal een grote zak m&m´s gehaald! Je kon zelf je kleur en smaak tappen uit grote kokers aan de muren, heel gaaf! (foto´s volgen)!

Toen gingen we wat rondlopen, hotels in. Casino´s kijken! Je hebt er allemaal hotels met thema´s! De meeste thema´s zijn steden!
Zo had je dus hotel New York New York, daar stond het vrijheidsbeeld in het klein voor de deur. Je hebt Paris, met een kleine eifeltoren en natuurlijk de arc the triomph..
Het luxor hotel, in de vorm van een piramide met Cleopatra en farao´s!
Echt geweldig om te zien allemaal!

Best heel kitscherig hoor! Maar zeker leuk om te zien!
Verder merk je niks van de kredietcrisis in Las Vegas.. Iedereen zit gewoon lekker achter de gokkasten! What the hell!

Rond 4 uur gingen we weer naar de auto om terug te gaan naar het huis van Mark en Christy. Als je niet voor 5en weg was uit de parkeergarage dan kon je auto er pas de volgende dag weer uit..
Ennnn dat was niet echt de bedoeling, dus moesten we maken dat we wegkwamen!

Verder heb ik wat leuke souvenirs gekocht! Leuke aandenken aan Vegas! Dus dat is helemaal mooi!

´S avonds was het natuurlijk oudjaarsavond! We hebben wat spelletjes gespeeld, zoals Rockband op de xbox en wat spelletjes op de Wii en vooral TV gekeken!

En ja, toen was het zover!
12 uur... Niks speciaals! Geen kussen van mijn ouders.. Geen knuffels van mijn broertjes en zusjes!
Het was weird en mis ze best wel!

Morgen gaan we weer downtown Las Vegas, dus dat werd helemaal te gek!

If you see it once.
You´ll never be the same again!!

• 01 Januari 2009 - 09:25

Petra:

Lekker zo'n m&m world zou ik ook wel naar toe willen MMMM Geniet ervan dit zijn dingen die je misschien nooit meer meemaakt Liefs Petra

• 01 Januari 2009 - 10:19

Marieke:

HAPPY NEWYEAR LIEVE KIMMIEEEEEE!
    En naar die m&m winkel moet ik ook maar eens heen gaan!=P
    Ben benieuwd naar je foto's!
    Dikke kuss

• 01 Januari 2009 - 14:18

Anneke:

hey lieverd die kussen en knuffels halen we in hoor wees maar niet bang tot je roept genoeg genoeg haha dikke kus en knuffel mam

• 01 Januari 2009 - 16:01

Marcel:

Heeeeeej Kim!

Wow volgens mij is die M&M winkel wel wat voor mij hahaha:P Ik ben benieuwd naar de foto's!
    Ik zei net tegen een vriendin van mij dat je dus met de auto moet om naar de verschillende casino's te gaan, echt grappig:P

xx Marcel

• 01 Januari 2009 - 19:57

Wybren:

ik wil ook naar die m&m's winkel;)